Unikátní způsob slazení

Ve svém sortimentu skutečný unikát, je dílem několikaletého výzkumu a vývoje. Zlaté Slazení je nový způsob slazení! Umožní Vám výrazně snížit příjem bílého cukru či ho dokonce úplně vyloučit z Vašeho jídelníčku. Aniž byste se museli vzdávat lahodné sladké chuti z Vašeho jídelníčku. A to bez ohledu na to, zda sportujete, potřebujete omezit příjem bílého cukrů nebo třeba jen chcete dopřát sladké mlsání bez bílého cukru svým nejmenším.

(* naše produkty neobsahují bílý cukr, jako všechny ostatní potraviny, které mají stejný charakter a složení)

Zlaté Slazení a jeho sirupy jsou vyváženou kombinací fruktózy, tedy ovocného cukru (běžně obsaženého v např. v medu (38 %), dále zejména v ovoci bohatém na vlákniny - jahodách, ostružinách a borůvkách. Stejně jako i v některé zelenině jako např. melounech, sladkých bramborách, cibuli a kukuřici.) v kombinaci se sladidly přírodního / rostlinného původu z rostliny Stevia rebaudiana.

Steviolglykosidy jsou přirozenou součástí listů rostliny Stevia rebaudiana.

V textech tohoto webu zmíněné cílové skupiny v žádném případě neznamená, že naše produkty mají nějakou speciální vlastnost určenou pro tu kterou konkrétní cílovou skupinu. Definice cílových skupin naopak pouze podtrhuje jediné, a to, že:

Naše produkty jsou určeny široké škále všech cílových skupin, které si přejí omezit příjem bílého cukru*, tedy i skupinám zmíněným. 

 

Představuje tak nový revoluční způsob slazení, který v sobě spojuje hned několik zásadních výhod:

  • lahodná chuť cukru
  • udržuje normální hladinu krevního cukru
  • má glykemický index pouze 25
  •  produkt mohou bez obav užívat všechny cílové skupiny, hodí se pro děti, těhotné, kojící matky, diabetiky a celiaky
  • má vysokou sladivost díky stévii
  • nenese žádnou chuťovou stopu po stévii
  • bez řepného cukru
  • bez konzervantů a umělých barviv
  • slazeno sladidly přírodního / rostlinného původu  

Zlaté Slazení je použitelné prakticky všude, kde se používá bílý cukr. Navíc je narozdíl právě od bílého cukru velmi dobře a rychle rozpustné.

  • vhodné pro teplou i studenou kuchyni
  • vhodné ke slazení teplých i studených nápojů
  • vhodné k výrobě domácích šťáv, marmelád a kompotů

 

Otázka zákazníků - nemá stévie svou pachuť?

Unikátností výrobního procesu byla zcela odstraněna jakákoli chuťová stopa stévie. Produkt chutná zcela neutrálně jako cukr. Přesto je s úspěchem využito vysokých hodnot sladivosti stévie. K oslazení tak zákazník použije pouze malé množství a tím přijímá i velmi malé množství energie. Proto je produkt tolik oblíbený.

 

Otázka zákazníků - fruktóza, řada lidí se ptá na její vhodnost v jídelníčku

Vše je, ostatně jako vždy, otázkou rozumné míry. Sní-li člověk jedno jablko, je mu dobře. Pokud by snědl 2 kg jablek, dostaví se spolehlivě silná nevolnost. Fruktóza je ovocný cukr, který je přirozenou součástí každého ovoce, medu, mnoha přírodních potravin. Tak malé množství, které je použito při slazení nápojů či potravin, je pro lidské tělo prakticky zanedbatelné. Jistě by bylo nejlepší nesladit vůbec, ale chcete-li si sladkou chuť dopřát, je Zlaté Slazení skvělou volbou narozdíl od bílého cukru či umělých sladidel.